Iazuri si cascade

CASCADA GRADINA – o noua tendinta – Cascadele de gradina sunt o modalitate frumoasa de a aduce elementul de apa care curge in orice mediu. Aceasta fie ca este vorba de o proprietate comerciala sau de una privata. Principalul element este crearea unei cascade in gradina fara un iaz. Apa este recirculata, insa pare sa dispara intr-un pat mic de pietris. Apa este stocata intr-un rezervor subteran ascuns si apoi recirculata inapoi in cascada. Acest sistem este virtual fara intretinere.

Ca punct focal reprezinta o modalitate de a aduce eleganta intr-un cadru feeric pentru toate ocaziile.
Cascada este cea mai recenta tendinta in amenajarea teritoriului rezidential. Exista numeroase avantaje pentru un proiect de gradina cu cascada pe proprietatea dvs. Frumusetea naturala si eleganta atemporala a unor astfel de aplicatii vor crea interes vizual, cu un efect dramatic.
Va transforma aspectul curtii dvs. pentru a avea un caracter natural. In ceea ce priveste sunetele de curgere a apei. Nu exista niciun alt sunet linistitor, mai placut si mai relaxant. Pentru minte, corp si suflet! De asemenea sa va bucurati, de sunetul de curgere a apei in timp ce va aflati in interiorul casei dvs. Sa nu fie necesar sa fiti in aer liber tot timpul.